Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Εβδομάδα Προπαγάνδας και Παθών

Την εβδομάδα των παθών του Χριστού, τα Μ.Μ.Ε την μετέτρεψαν σε εβδομάδα εβραϊκής προπαγάνδας. Έχουμε υποστεί όλοι του Χριστού τα Πάθη, αναγκαζόμενοι να παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια την άνευ φιλολογικής και φιλοσοφικής αξίας κακόγουστη εβραϊκή μυθολογία, σε όλα τα ελληνικά κανάλια των πρόχειρων, διεκπεραιωτικών προγραμμάτων. Τι σημαίνει η φράση «είμεθα ο περιούσιος λαός επί της γης»; Αποφάσισε ξαφνικά ο θεός να υιοθετήσει ρατσιστικές συνήθειες και να διαχωρίσει τα πλάσματα της δημιουργίας, σε περιούσια και μη; Είπε ποτέ ο Θεός, τον πλανήτη αυτό σας τον προσφέρω προκειμένου να τον χωρίσετε σε οικόπεδα, οι δυτικοί..... να πάρουν τα εύφορα και οι υπόλοιποι ότι προκύψει; Ο δημιουργός των πάντων, το πνεύμα της αλήθειας και της δικαιοσύνης, είναι δυνατόν να σκορπά στα παιδιά της Αιγύπτου τον όλεθρο, και στα παιδιά των εβραίων το «μάννα εξ ουρανού»; Είναι δυνατόν να επιθυμεί τα παιδιά του τρίτου κόσμου να ράβουν τις μπάλες της Adidas,για ένα κομμάτι ψωμί και σε συνθήκες δουλείας, έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα τα παιδιά των χριστιανών και των εβραίων να παίζουν ποδόσφαιρο; Επιθυμούσε λέτε ό περιούσιος λαός του να αιματοκυλά του παλαιστίνιους, ή να αιματοκυλιέται και να ψήνεται ο "περιούσιος" στα κρεματόρια του Χίτλερ, ή επιθυμούσε οι περιούσιοι να παίρνουν νόμπελ «ειρήνης και λογοτεχνίας» και οι εχθροί τους παιχνίδια βόμβες απ’ την Μοssad; Επιθυμούσε οι νέγροι να μεταφέρονται από τους άλλους «περιούσιους», τους χριστιανούς, αλυσοδεμένοι στα αμπάρια των πλοίων σκλάβοι στην Αμερική, στην χώρα της «δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Επιθυμεί λέτε σήμερα να ακρωτηριάζονται τα πλάσματα της δημιουργίας του στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη από τους «περιούσιους»; Είναι δυνατόν να μήνυσε ο θεός στους αμερικάνους διαλύστε το Ιράκ στην υποψία πυρηνικών όπλων και ενισχύστε το Ισραήλ στην κατασκευή τους, γιατί είναι "κομμάτι" περιούσιος λαός μου;
Αν ο θεός έχει πάρει αυτές τις αποφάσεις και έχει αυτές τις επιθυμίες, τότε να τον χαίρονται οι «περιούσιοι» του, κι αυτός αυτούς. Εγώ θα αρκεστώ και θα εναποθέσω τις ελπίδες μου στον μη περιούσιο λαό των Ελλήνων.
Στο έθνος που γέννησε τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και την Δημοκρατία. Αρκούμαι στον άγνωστο Θεό τους, και τον προφήτη του τον Σωκράτη. Εμπιστεύομαι την άποψη του δολοφονηθέντος από τους Ρωμαίους: "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου"-από τούς Έλληνες. (λέω Ρωμαίους για να μην παρεξηγηθώ από τον άτυπο πρέσβη των ισραηλινών. Διότι κατά τον κ. Ζαν Κοέν ισχύει: …«Ειλικρινά λυπηθήκαμε όταν μάθαμε πως οι Ρωμαίοι Τον εκτέλεσαν όπως και τόσους άλλους, κι εδώ θα γελάσεις, αλλά ενώ την ζημιά την έκαναν άλλοι, πάλι εμείς την πληρώσαμε (οι εβραίοι). Κάτι που δεν καταλάβαμε ποτέ».)
Κρίμα κ. Κοέν ( http://cohen.gr/howpg1.htm# ) που την πληρώσατε άδικα, άλλα και σεις δεν το κόβεται το ελάττωμα των σφαγών.
Έως πότε θα εξαργυρώνεται το γραμμάτιο του ολοκαυτώματος; Κανείς δεν λέει πως ορθά έπραξε ο Χίτλερ, ούτε κανείς λέει πως ότι οι εβραίοι που μαρτύρησαν στα κρεματόρια ευθύνονται για τις ντροπές των απογόνων τους. Άλλα νισάφι πια, δεν είναι το μοναδικό έγκλημα στην ιστορία αυτού του πλανήτη και σίγουρα, δεν ήταν και το τελευταίο. Όμως, το Ισραήλ δεν κατάσφαξε και δεν επιτέθηκε στην Γερμανία, στους ξεβράκωτους Παλαιστίνιους, Αιγύπτιος και Ιορδανούς επιτέθηκε, έχοντας αρωγό την μαμά Αμερική.
Τελειώνοντας θα ήθελα να σου επισημάνω, ότι οι τεχνικές προπαγάνδας που χρησιμοποιείς είναι παρωχημένες και μη αποτελεσματικές (βλέπε άρθρο σου: «Βραβεία Nobel που κέρδισαν Εβραίοι» http://cohen.gr/hpg16.htm ) κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για αντιαραβισμό και σε πολλά άλλα άρθρα σου, για ρατσισμό.)
Φίλτατε Ζαν Κοέν, όποιος έχει φράγκα, και ισχυρούς φίλους κάνει έρευνά, είτε ο φίλος αυτός είναι η δυσθεώρητου ύψους επιστημονική οντότητα Κ. Καραθεοδωρής (άνευ νόμπελ- http://www.asxetos.gr/article.aspx?i=922) είτε τα φιλαράκια από τον ατλαντικό. Όσο αφορά τα νόμπελ, θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω την κατά καιρούς αντικειμενικότητα και αξία τους.
Όπως και να ‘χει όμως, «τα στερνά τιμούν τα πρώτα» και στην υπόθεση που υπερασπίζεσαι τα στερνά δεν έχουν τίποτα να τιμήσουν.
Η ουσία δεν βρίσκεται στους περιούσιους, μα στην διαχρονική βλακεία των λαών που τους ανέχονται. Αν σταύρωσαν οι Ρωμαίοι τον Χριστό, αυτό δεν καθιστά λιγότερο ένοχους ή ηλίθιους, τους συμπατριώτες Του, που τον παρέδωσαν ως πρόβατο προς σφαγή
στους "εχθρούς" τους (ναζί της εποχής!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας.

Επιστροφή